700 deelnemers gingen je voor!

De vlag hangt uit!

Onlangs ontvingen wij onze 700e aanmelding – en dat is reden voor een feestje. We staan er namelijk heel graag even bij stil dat al deze mensen de keuze maakten om aan de slag te gaan met hun (werk)geluk.

Een kleine rekensommetje

700 aanmeldingen. Dat zijn maar liefst 2.800 coachuren, verdeeld over meer dan 30 coaches. Samen maakten de kandidaten meer dan 1.400 online tests: van interessetests tot volledige arbeidsmarktscans. De jongste kandidaat was 21. En de oudste? 62 jaar!

Van doorgroeien tot omscholing

De vraagstukken van de kandidaten variëren enorm. De een heeft een uitgebreid duwtje in de juiste richting nodig, de ander alleen wat durf om de volgende stap te zetten. Ook de uitkomsten verschillen flink: zo zijn er al eigen ondernemingen gestart, mooie – en onverwachte – nieuwe functies gevonden en omscholingen geregeld. Neem bijvoorbeeld Bas, die stopte met zijn goedbetaalde baan binnen de modebranche en op zoek ging naar zijn drijfveren. Of Nicole, die door de coachingssessies weer klaar is om de arbeidsmarkt op te gaan.

Toe aan verandering? Schrijf je nu in!

Loop jij ook tegen dingen aan in je werk? Of heb je behoefte aan gewoon eens met iemand sparren over je toekomst en eventuele loopbaanveranderingen? Wacht dan niet te lang en schrijf je in voor ons gratis coachingstraject. We hebben maar een beperkt aantal plekken en we krijgen veel aanmeldingen binnen, dus wees er snel bij. En wie weet zit jij binnenkort met een van onze coaches aan tafel ?

Schrijf je hier in

GERELATEERDE BERICHTEN
Datum: 23-01-2023

Werkprikkel is met succes afgerond!

We lopen allemaal weleens tegen belangrijke vragen aan over ons werk. Wat vind ik écht leuk om...
Lees meer
Datum: 08-08-2022

2.000 inschrijvingen!

De zomervakantie is in volle gang 🌞 En niet alleen de thermometer schiet omhoog deze dagen; onze

Lees meer
Datum: 04-08-2022

Het STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kunnen Nederlandse werkenden en werkzoekenden een subsidie aanvragen voor scholing en ontwikkeling: het

Lees meer
Ja, ik wil meer weten!

Vragen of advies nodig?

Stuur gerust een mailtje met je vraag!

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Naam*
Toestemming*

Let op! Bijna alle trajecten zijn inmiddels vergeven. Wil je zeker weten dat je
kunt deelnemen? Schrijf je hier direct in.