Ervaringen

‘Dankzij de praktische tips van m’n coach heb ik nu een veel fijnere balans tussen werk en privé.’

 

Ik had lang een eigen bloemenzaak. Die heb ik op een gegeven moment verkocht om meer tijd thuis door te kunnen brengen. Toen ben ik aan de slag gegaan bij het tuincentrum waar ik nu al een paar jaar werk. Samen met mijn zeven collega’s run ik ons eigen stukje van de winkel. Van inkoop tot aankleding: we doen bijna alles zelf. Zo voelt het eigenlijk nog steeds alsof we een eigen zaak hebben.

Prettige balans tussen werk en privé
Toch merkte ik wat ongemak. Ik wilde in mijn uren op werk alles geven, maar thuis ook. Dat leverde wat stress op. De coach van Werkprikkel heeft me daar heel goed mee geholpen! Hij stelde me gelijk op m’n gemak, luisterde rustig naar mijn verhaal en stelde precies de juiste vragen. Daarna gaf hij me praktische tips om aan een betere werk-privébalans te werken.

Een voorbeeld? Mijn grenzen bepalen en vaker nee zeggen. Voelt erg spannend, maar het werkt écht. Bovendien vindt niemand het raar of vervelend, zolang je duidelijk hard werkt. Dat was een eyeopener voor me. Daarnaast is het gewoon heel fijn om eens uitgebreid stil te staan bij je werk met iemand van buiten je gebruikelijke cirkel.

Wil jij net als Anne ook in gesprek met een werkcoach?

Meld je dan snel gratis aan!

‘Dankzij de praktische tips van m’n coach heb ik nu een veel fijnere balans tussen werk en privé.’

Ja, ik wil meer weten!

Vragen of advies nodig?

Stuur gerust een mailtje met je vraag!

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Naam*
Toestemming*

Let op! Bijna alle trajecten zijn inmiddels vergeven. Wil je zeker weten dat je
kunt deelnemen? Schrijf je hier direct in.