Ervaringen

‘Na een reorganisatie moest ik weer m’n draai vinden binnen het bedrijf. Fijn dat de coach er voor me was.’

 

Ik werk op het hoofdkantoor van een kledingketen. Toen de coronacrisis uitbrak, vond er een reorganisatie plaats. Veel collega’s om me heen raakten hun baan kwijt. Ik gelukkig niet. Toch vond ik het een heftige, stressvolle tijd. Ik zag veel fijne collega’s vertrekken en kwam in een compleet nieuwe organisatie terecht.

M’n draai vinden
Het was toen erg fijn dat ik de kans kreeg om met een coach van Werkprikkel te praten. Die hielp me om alles een plekje te geven. Ze luisterde naar mijn zorgen en dacht bovendien met me mee om die goed onder woorden te brengen – daarbij hielp het enorm dat ze al veel ervaring had met zulke situaties.

Ze gaf me adviezen en we hebben een plan opgesteld om me weer thuis te voelen binnen de vernieuwde organisatie. Heel fijn natuurlijk, maar uiteindelijk vond ik het veel waardevoller dat ik er met iemand van buiten de organisatie over kon praten. Het klinkt misschien gek, maar ik denk dat je het een klein beetje kunt vergelijken met rouwverwerking. Meerdere collega’s van me ervaarden dat precies zo. En dan zijn er natuurlijk niet heel veel betere gesprekspartners dan een ervaren coach!

Wil jij net als David ook in gesprek met een werkcoach?

Meld je dan snel gratis aan!

‘Na een reorganisatie moest ik weer m’n draai vinden binnen het bedrijf. Fijn dat de coach er voor me was.’

Ja, ik wil meer weten!

Vragen of advies nodig?

Stuur gerust een mailtje met je vraag!

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Naam*
Toestemming*

Let op! Bijna alle trajecten zijn inmiddels vergeven. Wil je zeker weten dat je
kunt deelnemen? Schrijf je hier direct in.