Prettig aan het werk

We zitten allemaal weleens met belangrijke vragen over ons werk. Wil ik dit wel doen tot mijn pensioen? Wat ben ik eigenlijk waard voor mijn werkgever? Hoe word ik beter of gelukkig(er) in mijn werk? Geen vragen waar je lang mee moet blijven rondlopen. Gelukkig hoeft dat ook niet: je kunt je nu gratis inschrijven voor Werkprikkel en samen met jouw persoonlijke werkcoach aan de slag met jouw toekomst.

Vertrouwen in de toekomst

Vooral tijdens grote veranderingen – zoals de coronacrisis – worstelen veel mensen met belangrijke vragen over hun toekomst en loopbaan. De arbeidsmarkt is in beweging en er gebeurt een hoop. Sommige bedrijven hebben hun deuren de afgelopen jaren moeten sluiten, terwijl op andere plekken juist weer een hoop nieuwe banen ontstaan. Daarom heeft de overheid de subsidieregeling NL leert door in het leven geroepen. Hiermee wil het iedereen in Nederland tussen de 18 en pensioengerechtige leeftijd helpen bij opleiding en ontwikkeling.

Schrijf je gratis in en ga gelijk aan de slag

Dankzij NL leert door kun jij je gratis aanmelden voor het coachingstraject van Werkprikkel. Een van de ervaren coaches gaan vervolgens direct met je aan de slag. Jullie voeren vier gesprekken. Deze kunnen over van alles gaan, maar één ding is zeker: wie jij bent en wat je het liefste doet, staat centraal. Misschien blijkt wel dat een nieuwe vaardigheid voor jou dé sleutel is tot meer plezier in je werk. Of kom je er juist achter dat je al op precies de juiste plek zit.

Daarnaast krijg je een volledige arbeidsscan, waarmee je jouw eigenschappen en vaardigheden in kaart brengt. Al deze informatie leidt tot een persoonlijk plan van aanpak, waarmee jij vervolgens effectief kunt werken aan je persoonlijke doelen.

Zo werkt Werkprikkel

Ons enige doel: er samen met jou voor zorgen dat jij nog jaren prettig aan het werk blijft. Dankzij subsidies van de overheid kunnen we jou daar bovendien helemaal gratis bij helpen. Dat ziet er zo uit:

1. Je meldt je gratis aan en vult je gegevens in. Hier sturen wij je een bevestiging van.
2. Je maakt je profiel compleet met een kopie van je id (waarop je BSN zichtbaar is).
3. Je ondertekent de toestemmingsverklaring.
4. Wij kiezen de beste coach voor je uit. Die neemt zo snel mogelijk contact met jou op.
5. Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving zodat je de arbeidsmarktscan kunt maken.
6. Samen met je coach ga jij aan de slag met jouw werktoekomst. Veel plezier!

Ja, ik wil meer weten!

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Naam*
Toestemming*

Let op! Bijna alle trajecten zijn inmiddels vergeven. Wil je zeker weten dat je
kunt deelnemen? Schrijf je hier direct in.