JOUW TOEKOMST IN DE METALEKTRO

Als je het grootste deel van je week op je werk doorbrengt, is het natuurlijk wél de bedoeling dat je het er naar je zin hebt. Elke dag vol zelfvertrouwen bezig zijn met dingen waar je energie van krijgt – dat is waar je voor gaat. En: een salaris dat je de ruimte geeft om je leven in te richten zoals jij dat graag wilt. Omdat je huidige werkplezier en inkomen een grote rol spelen in wat er later op je pad komt, is het belangrijk om je carrière serieus te nemen. Onze Werkprikkel-coaches helpen je graag op weg.

GRATIS INSCHRIJVEN
Wegens succes verlengd!

BOOST JE CARRIÈREPAD

Fantaseer jij weleens over een andere functie, of weet je eigenlijk niet zo goed wat je wilt? Bij Werkprikkel ben je op de juiste plek: van harte welkom! We helpen je graag met al je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, loopbaan én financiën. Daarover gesproken: dit traject is helemaal gratis. Kickstart dus kosteloos je werkplezier en neem je loopbaan onder de loep.

KLAAR VOOR EEN KNAP STAALTJE LOOPBAANONTWIKKELING?

Met een Werkprikkel-traject bouw je aan een ijzersterke carrière

ONZE COACHES STAAN VOOR JE KLAAR

Met hun jarenlange ervaring in verschillende branches is geen vraagstuk te veel voor onze coaches. Of je nu behoefte hebt aan een toekomstplan, loopbaancoaching of gewoon iemand die met je meedenkt: jij bepaalt hoe je het traject invult. Alles om ervoor te zorgen dat je meer voldoening uit je werk haalt, of om te ontdekken waar je écht gelukkig wordt.

PRIKKEL JE WERKPLEZIER

Onze coaches hielpen al ruim 3.500 mensen met hun loopbaan door ze vragen te stellen, goed te luisteren en een spiegel voor te houden. De ene keer leidde dit tot een carrièreswitch, soms juist tot hernieuwd vertrouwen in dezelfde baan. Maar in alle gevallen leverde het een flinke dosis werkgeluk, energie en zelfvertrouwen op. Wacht dus niet langer en gun jezelf die boost!

Er zijn nog een paar plekken.

ZO WERKT HET

1

Meld je gratis aan en vul je gegevens in.

2

Je ontvangt een bevestiging van ons.

3

We koppelen je aan de coach die het best bij je past.

4

Je krijgt toegang tot je persoonlijke leeromgeving en maakt een paar online tests.

5

Je gaat samen met je coach aan de slag met je werktoekomst. Veel plezier!

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN!

Daan
Deelnemer Werkprikkel traject

Daphne
Deelneemster Werkprikkel traject

 

 

GRATIS COACHING

Wat wil je?
Waar ben je goed in?
Waar wil je in groeien?

Onze ervaren en professionele coaches staan klaar voor jouw carrière. Door in gesprek te gaan, ontdekken jullie samen waar jouw talenten, competenties en passies liggen. De online tests die je maakt, helpen je meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten en wensen. Je sluit het traject af met een concreet plan voor je werktoekomst. Zo ben je helemaal klaar voor morgen!

IK WIL ME INSCHRIJVEN

REVIEWS

VEELGESTELDE VRAGEN

 

1. Een gratis traject, daar móet een addertje onder het gras zitten. Toch?

Nee hoor, geen kleine lettertjes bij Werkprikkel! We kunnen onze coaching gratis aanbieden dankzij subsidieregelingen. In de praktijk betaalt de overheid dus voor jouw ontwikkeltraject.

2. Hebben jullie Werkprikkel al eerder aangeboden?

Ja, in 2022. Toen rondden 3.500 mensen het traject succesvol af.

3. Hoelang duurt het traject?

Dat hangt af van de afspraken die je met je coach maakt. Normaal gesproken ben je zes tot acht weken bezig, maar dit bepaal je zelf. 

4. Hoe bepalen jullie welke coach bij me past?

We werken met ervaren coaches die al meerdere trajecten succesvol hebben afgerond. We koppelen op basis van je gegevens en de beschikbaarheid van de coach. Blijkt tijdens het eerste gesprek dat het niet echt klikt? Geef het aan, dan gaan we op zoek naar een betere match.

5. Kan ik de afspraken met mijn coach ook ‘s avonds plannen?

Zeker! Als het in jullie agenda’s past, kunnen de gesprekken met je coach op elk geschikt moment plaatsvinden.

6. Moet ik al mijn persoonlijke financiële gegevens met m’n geldcoach delen?

Nee, dat hoeft niet: jij bepaalt wat je deelt. Maar als je echt persoonlijk inzicht en advies wilt, kun je de volgende informatie delen:

  • loonstrook
  • pensioenoverzicht
  • hypotheek- of huurgegevens
  • gegevens van je partner

Wil je samen met je geldcoach met bovenstaande gegevens aan de slag? Dan is het belangrijk dat je deze van tevoren deelt met de coach. Je krijgt ruim van tevoren te horen hoe je dat veilig doet.