JOUW TOEKOMST IN DE RETAIL

Als je het grootste deel van je week op je werk doorbrengt, is het natuurlijk wél de bedoeling dat je het er naar je zin hebt. Elke dag vol zelfvertrouwen bezig zijn met dingen waar je energie van krijgt – dat is waar je voor gaat. En: een salaris dat je de ruimte geeft om je leven in te richten zoals jij dat graag wilt. Omdat je huidige werkplezier en inkomen een grote rol spelen in wat er later op je pad komt, is het belangrijk om je carrière serieus te nemen. Onze Werkprikkel-coaches helpen je graag op weg.

GRATIS INSCHRIJVEN
Er zijn nog een paar plekken.

BOOST JE CARRIÈREPAD

Fantaseer jij weleens over een andere functie, of weet je eigenlijk niet zo goed wat je wilt? Bij Werkprikkel ben je op de juiste plek: van harte welkom! We helpen je graag met al je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, loopbaan én financiën. Daarover gesproken: dit traject is helemaal gratis. Kickstart dus kosteloos je werkplezier en neem je loopbaan onder de loep.

MET DE STROOM MEE OF ZELF AAN HET ROER?

Met een Werkprikkel-traject neem je de regie over je eigen werkgeluk

ONZE COACHES STAAN VOOR JE KLAAR

Met hun jarenlange ervaring in verschillende branches is geen vraagstuk te veel voor onze coaches. Of je nu behoefte hebt aan een toekomstplan, loopbaancoaching of gewoon iemand die met je meedenkt: jij bepaalt hoe je het traject invult. Alles om ervoor te zorgen dat je meer voldoening uit je werk haalt, of om te ontdekken waar je écht gelukkig wordt.

PRIKKEL JE WERKPLEZIER

Onze coaches hielpen al ruim 3.500 mensen met hun loopbaan door ze vragen te stellen, goed te luisteren en een spiegel voor te houden. De ene keer leidde dit tot een carrièreswitch, soms juist tot hernieuwd vertrouwen in dezelfde baan. Maar in alle gevallen leverde het een flinke dosis werkgeluk, energie en zelfvertrouwen op. Wacht dus niet langer en gun jezelf die boost!

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar

ZO WERKT HET

1

Meld je gratis aan en vul je gegevens in.

2

Je ontvangt een bevestiging van ons.

3

We koppelen je aan de coach die het best bij je past.

4

Je krijgt toegang tot je persoonlijke leeromgeving en maakt een paar online tests.

5

Je gaat samen met je coach aan de slag met je werktoekomst. Veel plezier!

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN!

Daan
Deelnemer Werkprikkel traject

Daphne
Deelneemster Werkprikkel traject

 

 

GRATIS 
LOOPBAANCOACHING

Wat wil je?
Waar ben je goed in?
Waar wil je in groeien?

Onze ervaren en professionele coaches staan klaar voor jouw carrière. Door in gesprek te gaan, ontdekken jullie samen waar jouw talenten, competenties en passies liggen. De online tests die je maakt, helpen je meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten en wensen. Je sluit het traject af met een concreet plan voor je werktoekomst. Zo ben je helemaal klaar voor morgen!

IK WIL ME INSCHRIJVEN

 

 

GRATIS 
FINANCIEEL ADVIES

Hoe krijg je meer grip op je geldzaken?
Wat is je financiële ruimte?
Welke mogelijkheden heb je?

Financiële zaken kunnen overweldigend zijn. En toch: als je ze goed op orde hebt, levert dat je talloze voordelen op. Onze financieel coaches helpen jou aan grip op je inkomsten en uitgaven – met tips waar je voor altijd iets aan hebt. Zo rekenen jullie samen verschillende scenario’s door en zie je hoe bepaalde keuzes jouw persoonlijke situatie beïnvloeden.

IK WIL ME INSCHRIJVEN

REVIEWS

VEELGESTELDE VRAGEN

 

1. Een gratis traject, daar móet een addertje onder het gras zitten. Toch?

Nee hoor, geen kleine lettertjes bij Werkprikkel! We kunnen onze coaching gratis aanbieden dankzij subsidieregelingen. In de praktijk betaalt de overheid dus voor jouw ontwikkeltraject.

2. Hebben jullie Werkprikkel al eerder aangeboden?

Ja, in 2022. Toen rondden 3.500 mensen het traject succesvol af.

3. Hoelang duurt het traject?

Dat hangt af van de afspraken die je met je coach maakt. Normaal gesproken ben je zes tot acht weken bezig, maar dit bepaal je zelf. Wel geldt dat het traject uiterlijk eind december 2023 klaar moet zijn, dus hou daar rekening mee.

4. Hoe bepalen jullie welke coach bij me past?

We werken met ervaren coaches die al meerdere trajecten succesvol hebben afgerond. We koppelen op basis van je gegevens en de beschikbaarheid van de coach. Blijkt tijdens het eerste gesprek dat het niet echt klikt? Geef het aan, dan gaan we op zoek naar een betere match.

5. Kan ik de afspraken met mijn coach ook ‘s avonds plannen?

Zeker! Als het in jullie agenda’s past, kunnen de gesprekken met je coach op elk geschikt moment plaatsvinden.

6. Moet ik al mijn persoonlijke financiële gegevens met m’n geldcoach delen?

Nee, dat hoeft niet: jij bepaalt wat je deelt.

WIST JE DAT JE OOK BEIDE TRAJECTEN KUNT VOLGEN?

Onze tip: doe niet alles tegelijk, maar rond eerst een traject af. Weet je niet waar je het beste kunt beginnen?
Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder.