Hoe werkt het

Krijg vertrouwen in de toekomst

We lopen allemaal weleens tegen belangrijke vragen aan over ons werk. Wat moet ik doen tot mijn pensioen? Wat ben ik waard voor mijn werkgever en de arbeidsmarkt? En hoe word ik beter of gelukkig(er) in mijn werk? Deze vragen worden extra belangrijk tijdens grote veranderingen, zoals technologische ontwikkelingen of de coronacrisis. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Werkprikkel helpt je aan een toekomst vol vertrouwen en werkplezier. En het mooiste: dan doen we helemaal gratis.

NL leert door

De coronacrisis heeft veel invloed op onze arbeidsmarkt. Sommige bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten en sectoren hebben het zwaar, terwijl op andere plekken juist nieuwe banen ontstaan. Om zeker te zijn van een succesvolle toekomst, is het belangrijk om met je eigen ontwikkeling bezig te gaan. Bijvoorbeeld door nieuwe vaardigheden te leren of scholing te volgen voor een andere functie. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt en vergroot je je kansen op leuk en passend werk.

Juist nu is het belangrijk om bezig te zijn met morgen. Daarom heeft de overheid een subsidieregeling in het leven geroepen: NL leert door. Iedereen van tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kan hier gebruik van maken, of je nu in loondienst werkt, zelfstandige bent of juist werk zoekt. Bovendien krijgen sommige zwaar getroffen sectoren extra aandacht binnen de regeling. Bijvoorbeeld de contractcatering en retail non-food.

Werkprikkel staat voor je klaar

Jij kunt dankzij subsidie van NL leert door gratis de hulp inschakelen van de ervaren, deskundige werkcoaches van Werkprikkel. Met hun hulp kun jij aan de slag met je werk en toekomst. Of je nu al concrete doelen hebt of alleen voelt dat je misschien ooit iets anders wilt, de coaches helpen je achterhalen wat je wilt en hoe je dat bereikt.

Nog eventuele vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Zo werkt Werkprikkel

Ons enige doel: er samen met jou voor zorgen dat jij nog jaren prettig aan het werk blijft. Dankzij subsidies van de overheid kunnen we jou daar bovendien helemaal gratis bij helpen. Dat ziet er zo uit:

1. Je meldt je gratis aan en vult je gegevens in. Hier sturen wij je een bevestiging van.
2. Je maakt je profiel compleet met een kopie van je id (waarop je BSN zichtbaar is).
3. Je ondertekent de toestemmingsverklaring.
4. Wij kiezen de beste coach voor je uit. Die neemt zo snel mogelijk contact met jou op.
5. Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving zodat je de arbeidsmarktscan kunt maken.
6. Samen met je coach ga jij aan de slag met jouw werktoekomst. Veel plezier!

Ja, ik wil meer weten!

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Naam*
Toestemming*

Let op! Bijna alle trajecten zijn inmiddels vergeven. Wil je zeker weten dat je
kunt deelnemen? Schrijf je hier direct in.