WERK JE BIJ
INTERTOYS?

Van harte welkom bij Werkprikkel! Wij kunnen ons voorstellen dat het nieuws over het te koop zetten van Intertoys voor onzekerheid kan zorgen. Met deze onzekere toekomst van- en bij Intertoys geven wij jou graag inzicht in jouw mogelijkheden. Onze ervaren en professionele coaches staan kosteloos klaar voor jouw werktoekomst. Samen met jou kijken ze naar jouw talenten, competenties en passies, maar ze kunnen je ook inzicht geven in jouw financiële ruimte en geldzaken. Ze luisteren, stellen vragen en houden je een (financiële) spiegel voor – zo bereid jij je optimaal voor op de gelukkige toekomst van jouw werkende leven.  

WERKPRIKKEL HELPT JE VERDER

Je kunt je kosteloos inschrijven voor geldcoaching en/of loopbaancoaching. Wij kunnen dit gratis aanbieden dankzij een subsidie vanuit Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Gun jezelf nieuw inzicht en deze kans!

GRATIS
GELDCOACHING

Hoe krijg je meer grip op je geldzaken?
Welke financiële ruimte heb je?
Wat kun je doen?

Onze geldcoaches helpen jou met grip op je geldzaken. Je ontdekt hoe je eenvoudig helder inzicht verkrijgt op jouw inkomsten en uitgaven. Samen met je coach kijk je waar je ruimte hebt om bijvoorbeeld te sparen, zonder in te leveren op jouw leefstijl. Zo maak jij de beste keuzes die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu en voor de toekomst.

GRATIS INSCHRIJVEN

GRATIS
LOOPBAANCOACHING

Wat wil je?
Waar ben je goed in?
Wat vind jij belangrijk in je werk?

Samen met een van onze betrokken coaches ga je aan de slag. Je ontdekt tijdens een aantal gesprekken – ondersteund met online tests – waar je staat. Het geeft je inzicht in je kwaliteiten, wensen en wat je belangrijk vindt in je werk. Het traject sluit je af met een concreet plan voor jouw werktoekomst. Zo ben jij helemaal klaar voor morgen!

GRATIS INSCHRIJVEN

WIST JE DAT JE OOK BEIDE TRAJECTEN KUNT VOLGEN?

Onze tip: doe niet alles tegelijk, maar rond eerst een traject af. Weet je niet waar je het beste kunt beginnen?
Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder.

HOE WERKT HET?

1 Je meldt je gratis aan en vult je gegevens in.

2 Wij sturen je een bevestiging.

3 Wij kiezen de beste coach voor je uit. Die neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

4 Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving zodat je een aantal online tests kunt maken.

5 Samen met je coach ga jij aan de slag met jouw werktoekomst. Veel plezier!

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid