FINANCIEEL INZICHT: ONTDEK WELKE LOOPBAANKEUZES JIJ KUNT MAKEN!

Iedereen staat wel eens stil bij zijn financiën. Ook als het gaat om stappen die je in je werk wilt zetten. Misschien wil je wel eerder stoppen met werken, minder of juist meer gaan werken. Allemaal plannen, maar nog geen planning. Onze financiële coaches geven jou inzicht, tips en informatie waar je de rest van je leven wat aan hebt. Zo krijg jij grip op je inkomsten en uitgaven. En, kun jij de beste keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke situatie.

BEGELEIDING OP MAAT

De financieel adviseurs van onze partner Prikkl helpen jou meer inzicht te krijgen in je financiën. Dit inzicht kan helpen bij het maken van belangrijke keuzes in je loopbaan, zoals een andere baan, meer of juist minder werken. Maar ook om te ontdekken ofof het generatiepact of de RVU-regeling bij je passen. 

Samen met een financieel adviseur ga je aan de slag met verschillende toekomstscenario's. Kortom; échte handvatten in wat de financiële gevolgen zijn van keuzes die je gaat maken. Er kan vaak veel meer dan je denkt.  

JA! IK WIL GRAAG FINANCIEEL INZICHT

 

WAT KRIJG JE?

1

Intakegesprek met financieel adviseur: samen kijken we naar jouw vragen, verwachtingen en de voorbereiding op je eerste gesprek.

2

Gesprek met je financieel adviseur: Samen praat je over jouw persoonlijke situatie en mogelijke keuzes. Onze adviseur stelt vragen over je geldzaken en voert gegevens in. Het resultaat is een compleet overzicht in netto besteedbare euro’s voor verschillende toekomstscenario's.

3

Persoonlijk verslag: je ontvangt je persoonlijke verslag van jouw situatie en scenario’s, zodat je alles rustig door kunt lezen, Ook lees je hierin tips, tricks en vervolgstappen.

4

Nazorggesprek: in een nazorggesprek behandelen we vragen die je nog hebt. Ook horen we graag van je hoe je het hebt ervaren en wat je plannen zijn. Je mag ook daarna altijd nog contact opnemen.

5

Evaluatie & klanttevredenheidsmeting: wij horen graag hoe je ervaring was!

.

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN

Wanneer kan ik stoppen met werken? Kan ik minder werken? Wat is het effect van meer gaan werken?

Dit zijn vragen die we voor je kunnen beantwoorden tijdens het Financieel Inzicht gesprek van Prikkl. Dit gesprek is geschikt voor mensen die voor een keuzes staan met betrekking tot hun baan. En willen weten wat de financiële gevolgen zijn van zo’n keuze. Het gesprek is geschikt voor mensen in elke levensfase. Bijvoorbeeld jonge mensen die voor zichzelf willen beginnen. Dertigers die minder willen werken om tijd te besteden aan hun jonge gezien. Veertigers die voor carrière keuzes staan. Vijftigers en zestigers die willen weten wanneer ze kunnen stoppen of willen afbouwen. Met hulp van Financieel Inzicht krijg je inzicht in wat er kan. En dat is vaak meer dan je denkt.

Wil jij weten hoe je er voor staat en wat er mogelijk is?

We maken het snel en eenvoudig inzichtelijk voor je. Gewoon vanuit je luie stoel. En je leest alles rustig na in een duidelijk verslag.

JA! IK WIL GRAAG FINANCIEEL INZICHT

ONTDEK NU SNEL WAAR JE STAAT IN JE WERK MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING!

Speciaal voor jou hebben wij onze beste coaches klaar staan om met jou te kijken waar je nu staat
in je loopbaan. Zij helpen je – kosteloos – weer met een glimlach aan het werk. Je ontdekt waar je goed
in bent, wat je leuk vindt om te doen en hoe je kunt blijven groeien in wat je doet. Leuk om te doen!

JA, IK WIL GRAAG MEER WETEN!