KRIJG OOK GRIP OP JE GELDZAKEN

Je herkent het vast wel. Aan het eind van de maand staat er niet veel meer op je rekening. Je hebt eigenlijk geen idee waar je het allemaal aan hebt uitgegeven. En je vraagt je af hoe dat komende tijd zal gaan met de stijgende prijzen. Of je vraagt je af hoe je meer geld zou kunnen overhouden om te sparen. Met hulp van de (gratis) Geldcoach krijg je meer controle over je dagelijkse geldzaken.

BEGELEIDING OP MAAT

De Geldcoaches van onze partner Prikkl helpen jou meer grip te krijgen op je geldzaken. Voor nu en in de toekomst. Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je aan de slag. Op basis van onze tests op gebied van geldzaken (gevoel, feiten, gedrag) maak je samen met onze geldcoach een persoonlijk actieplan. Met dit actieplan ga je zelfstandig aan de slag met de opdrachten. Samen met je coach bepaal je wat een prettige manier en snelheid van werken is en hoe vaak je contact wil. Het programma met de geldcoach duurt ongeveer drie maanden. Jij bepaalt zelf het tempo en behalve jouw tijd, kost het je helemaal niets!

JA! IK WIL GRAAG MEER GRIP OP MIJN GELDZAKEN

 

WAT KRIJG JE?

1

Intakegesprek met coach: samen met je coach bepaal je wat je wilt bereiken.

2

Actieplan op basis van persoonlijke situatie en wensen: je maakt een plan waar je écht mee aan de slag kunt.

3

Passende online opdrachten: je doet een aantal online opdrachten die jou inzicht in jouw geldzaken geven zodat jij de juiste stappen kunt zetten.

4

Persoonlijke begeleiding van coach: tijdens het traject kun je terecht bij je coach voor vragen.

5

Evaluatie & Klanttevredenheidsmeting.

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN

Menselijk gedrag

Vind jij het ook lastig geld over te houden en te sparen? Dat is niet zo gek, want het is menselijk gedrag. Iedere dag weer worden we verleid om uitgaven te doen. Groot of klein. Bewust en onbewust.

Meer geld sparen, minder uitgeven

Voor het behoud van jouw leefstijl voor nu en in de toekomst als bijvoorbeeld je inkomsten (onverwacht) terugvallen of je uitgaven stijgen, is het goed geld opzij te zetten. Om dat te bereiken heeft Prikkl een unieke methode ontwikkeld. Deze methode is onderdeel van dit drie maanden durende programma met de Geldcoach. Je krijgt grip op je geldzaken met de Bourgondisch Leven Index-methode (BLI), de bespaarchallenge en je verkrijgt inzicht in jouw relatie met geld. Leerzaam en leuk om te doen. Je zult zien dat dit écht een verandering teweeg brengt en je rust geeft!

MEER WETEN OVER ONZE PARTNER >>

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid

ONTDEK NU SNEL WAAR JE STAAT IN JE WERK MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING!

Speciaal voor jou hebben wij onze beste coaches klaar staan om met jou te kijken waar je nu staat
in je loopbaan. Zij helpen je – kosteloos – weer met een glimlach aan het werk. Je ontdekt waar je goed
in bent, wat je leuk vindt om te doen en hoe je kunt blijven groeien in wat je doet. Leuk om te doen!

JA, IK WIL GRAAG MEER WETEN!