IN VIJF STAPPEN BEN JIJ WEER MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK!

Ook jij staat vast wel eens stil bij je werktoekomst en stelt je zelf wel eens wat vragen. Doe jij wat je écht leuk vindt? Ga jij met plezier naar je werk? Doe je werk wat bij je past? Of, hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Allemaal goede vragen om eens bij stil te staan met een coach. Zo krijg jij meer grip op jouw werktoekomst

Leuk en leerzaam om te doen en het kost je niets! Zo werk jij aan een succesvolle toekomst vol werkgeluk. Schrijf je hieronder in!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING OP MAAT

Nieuwsgierig hoe jij ervoor staat? Zet alvast de eerste stap door eens in gesprek te gaan met een van onze coaches. Speciaal voor jou hebben wij onze beste coaches klaar staan om met jou te kijken waar je nu staat in je loopbaan en waar je naar toe wil. Of je nu nadenkt over ander werk, jezelf ontwikkelen of minder werken, met dit gratis coachingstraject ontdek jij waar je nu staat in je werk, hoe je je talent kunt inzetten en kunt blijven groeien in wat je doet. Wat je nodig hebt om bepaalde toekomstplannen uit te voeren.

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN

ZO WERK JE MET EEN COACH IN 5 STAPPEN AAN JE WERKGELUK:

Samen met een werkcoach ga jij aan de slag met een plan voor jouw toekomst. Helemaal op maat voor jou.

1

INTAKE & KENNISMAKING

Na jouw inschrijving word je gekoppeld aan een werkcoach en plannen jullie een intake. Hier kun je samen al even sparren wat je uit het traject wil halen. Ook krijg je een uitnodiging een aantal online testen te maken in de leeromgeving.

2

ONLINE TESTEN

Je doet een aantal online testen die jou inzicht geeft in je kwaliteiten, eigenschappen en waarde op de arbeidsmarkt. Mooie input voor je eerste gesprek met je werkcoach.

3

COACHGESPREK

In deze sessie kijk je samen met je coach naar de ingevulde online test(en) en stellen jullie een realistisch plan van aanpak op. Tijdens dit gesprek met ontdek je waar je blij van wordt, wat je zou willen en hoe je dit om kunt zetten naar een plan voor de toekomst.

4

TERUGKOPPELING & COACHGESPREK

Samen met je coach bespreek je de stappen die wilt zetten en welke concrete acties je kunt nemen op basis van jouw eerder verkregen inzicht.

5

EVALUATIE

Je kunt aan de slag met je eigen toekomst. Graag vernemen we hoe je het traject hebt ervaren.

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN

ONZE COACHES

Je kunt rekenen op een team van ervaren en professionele coaches die jou persoonlijk begeleiden en helpen bij het ontdekken van jouw talenten, competenties en passies. Dag in dag uit gaan zij 100% voor het werkgeluk van anderen. Ze luisteren als de beste, houden je graag een spiegel voor en met praktische tools helpen ze iedereen weer op weg. Met plezier stomen ze je klaar voor een nieuwe werkkoers zodat je met een glimlach aan het werk kunt zijn én blijven.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE WERKCOACHES? ONTMOET ZE HIER >>

HOE WERKT HET?

1 Je meldt je gratis aan en vult je gegevens in.

2 Wij sturen je een bevestiging.

3 Wij kiezen de beste coach voor je uit. Die neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

4 Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving zodat je een aantal online tests kunt maken.

5 Samen met je coach ga jij aan de slag met jouw werktoekomst. Veel plezier!

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid

WIL JIJ MEER GRIP OP JE GELDZAKEN?

Ga dan eens in gesprek met een van onze geldcoaches. Zij helpen je – kosteloos – te ontdekken
hoe je bijvoorbeeld geld opzij kunt zetten voor later en toch de dingen kunt blijven doen die jij
belangrijk vindt in het leven.

JA, IK BEN NIEUWSGIERIG