Scholings- & ontwikkelvoucher Metalektro t.w.v. €1.500

Ben jij goed in je vak en wil je dat ook blijven? Of ben je juist toe aan een volgende stap in je loopbaan? Met de scholings- &  ontwikkelvoucher van A+O Metalektro t.w.v. € 1.500 kies je zelf de training of opleiding die bij jouw ontwikkeling en toekomstplannen past!

Voor wie?

Iedereen die werkt in de Metalektro kan de voucher t.w.v. € 1.500 (excl. btw) besteden aan opleidingen en trainingen gericht op de ontwikkeling

Aanvragen voucher

De voucher vraag je aan via een loopbaancoach van De Unie via ons platform Werkprikkel. Dus schrijf je hier snel in voor loopbaancoaching en ontdek met je coach hoe jij de voucher het beste kunt inzetten. Dit gaat buiten je werkgever om. Jij maakt de keuze. Het is tenslotte jouw loopbaan.

Waar kan ik de voucher voor gebruiken?

Deze voucher is voor jou! Jij bepaalt wat je wilt leren. Of je nu kiest voor een opleiding projectmanagement, een taaltraining of een cursus excel, jij maakt zelf de keuze waar je voucher voor inzet de voucher helpt je op weg. Je mag de voucher ook inzetten voor een uitgebreider coachingstraject waarin je met jouw loopbaanvraagstuk aan de slag gaat. Bespreek dit vooral met je coach zodra je je hebt aangemeld.