DE OOM SCHOLINGSVOUCHER T.W.V. €1.000

Mensen maken de metaal. En bedrijven moeten toekomstbestendig blijven. Het is dan belangrijk om als medewerker in de metaalbewerking jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom stimuleert OOM ontwikkeling en scholing van medewerkers in de sector. Door middel van scholingsvouchers kun je werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Tot €1.000 kun je aan de slag met een cursus, opleiding of training.

WAT KUN JE MET DE VOUCHER?

Je kunt de voucher inzetten voor een opleiding of cursus die nuttig is voor jouw ontwikkeling en toekomstplannen! Je bent vrij zelf een keuze te maken. De loopbaancoach van Werkprikkel helpt je bij het maken van de keuze. Een mooi vervolg op het coachingstraject!

  • Tot €1.000 voor cursus, opleiding of training.
  • Kies zelf je bijscholingstraject uit (met hulp van je coach)
  • Overleggen met je werkgever mag, maar hoeft niet.
  • De kosten worden rechtstreeks met de opleider verrekend.

VOOR WIE IS DE VOUCHER?

Iedereen werkzaam in de metaalbewerking bij een bedrijf aangesloten bij OOM. Of je nou werkt als machinebankwerker, in de assemblage, als productieleider of op kantoor.

HOE VRAAG IK DE VOUCHER AAN?

De voucher vraag je aan via de loopbaancoach van De Unie via ons platform Werkprikkel. Dus schrijf je hier snel in voor loopbaancoaching en ontdek met je coach hoe jij de voucher het beste kunt inzetten. Dit gaat buiten je werkgever om. Jij maakt de keuze. Het is tenslotte jouw loopbaan.

Wacht niet te lang, want OP=OP.