SCHOLINGSVOUCHER WIJ TECHNIEK T.W.V. €1.500

Techniek is dé sleutel om de uitdagingen van onze tijd zoals de energietransitie en digitalisering met succes aan te gaan. Als vakmens in de technische installatiebranche zit jij hier middenin! Innovaties volgen elkaar snel op. Het is dan belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom stelt de Vakraad Metaal & Techniek vouchers voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor medewerkers in de technische installatiebranche. Tot €1.500 kun je aan de slag met bijscholing.

WAT KUN JE MET DE VOUCHER?

Je kunt de voucher inzetten voor een opleiding of cursus die nuttig is voor jouw ontwikkeling en toekomstplannen! Je bent vrij zelf een keuze te maken. De loopbaancoach van Werkprikkel helpt je bij het maken van de keuze. Een mooi vervolg op het coachingstraject!

  • Tot €1.500 voor cursus, opleiding of training
  • Kies zelf je bijscholingstraject uit (met hulp van je coach)
  • Meerdere opleidingen zijn mogelijk, MITS het totaalbedrag onder €1.500 (inclusief btw) blijft.
  • Overleggen met je werkgever mag, maar hoeft niet.
  • De kosten worden rechtstreeks met de opleider verrekend.

VOOR WIE IS DE VOUCHER?

Iedereen werkzaam in de technische installatiebranche bij een bedrijf aangesloten bij Wij Techniek. Of je nou werkt als engineer, monteur, in het magazijn of bij HR.

HOE VRAAG IK DE VOUCHER AAN?

De voucher vraag je aan via de loopbaancoach van De Unie via ons platform Werkprikkel. Dus schrijf je hier snel in voor loopbaancoaching en ontdek met je coach hoe jij de voucher het beste kunt inzetten. Dit gaat buiten je werkgever om. Jij maakt de keuze. Het is tenslotte jouw loopbaan.