MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK ZIJN ÉN BLIJVEN, DAT WIL JIJ TOCH OOK?

Jij brengt veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je werk doet waar je energie van krijgt. Maar ook dat je je talenten in kunt zetten en kunt groeien. De Loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Achmea. Het traject geeft je inzicht in je talenten, competenties en ambities. Zo ben jij in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij met plezier aan het werk blijven? Dan ben je hier op de juiste plek. Van harte welkom bij Werkprikkel! Wij helpen je graag met al je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling en je loopbaan bij Achmea. Onze ervaren en professionele coaches staan klaar voor jouw werktoekomst. Samen met jou gaan ze op zoek naar je talenten, competenties en passies. Ze luisteren, stellen vragen en houden je een spiegel voor – zo bereid je je optimaal voor op de gelukkige rest van je werkende leven.

IN VIJF STAPPEN BLIJF JIJ MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK!

Speciaal voor de medewerkers van Achmea hebben wij een programma op maat ontwikkeld voor alle fases in je loopbaan. Of je nu nadenkt over een nieuwe stap in je werk, jezelf ontwikkelen of misschien wel een andere werk-privébalans. Met dit programma ontdek jij waar je nu staat in je werk, hoe je je talent kunt inzetten en kunt blijven groeien in wat je doet. Maar ook leer je hoe je jouw toekomstplannen uit kunt voeren.

Wat staat je te wachten?

Samen met een van onze werkcoaches ga jij aan de slag met een plan voor jouw toekomst. Helemaal op maat voor jou.

1

Na je inschrijving via Achmea Learning & Development nemen wij contact met je op voor een korte intake & kennismaking. Zo kun je samen al even sparren wat je uit het traject wil halen. Ook krijg je de uitnodiging je aan te melden in de online leeromgeving.

2

In de online leeromgeving doe je een aantal testen die jou inzicht geven in je kwaliteiten, eigenschappen en waarde op de arbeidsmarkt. Mooie input voor je eerste gesprek met je werkcoach.

3

Tijdens de drie online gesprekken met je werkcoach kijken jullie naar de ingevulde test(en) en stel je een realistisch plan van aanpak op. Je ontdekt waar je blij van wordt, wat je zou willen en hoe je dit om kunt zetten naar een plan voor de toekomst.

4

Samen met je werkcoach bespreek je de stappen die wilt zetten en welke concrete acties je kunt nemen op basis van jouw eerder verkregen inzicht.

5

Je krijgt een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en je eigen presentatiepagina waarop de inzichten uit jouw testen en loopbaantraject worden weergegeven.Ook kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

INSCHRIJVEN KAN VIA DE LEARNING & DEVELOPMENT OMGEVING VAN ACHMEA. DAAR KIES JE VOOR DE LOOPBAANCHECK VAN DE UNIE

ONZE COACHES

Je kunt rekenen op een team van ervaren en professionele coaches die jou persoonlijk begeleiden en helpen bij het ontdekken van jouw talenten, competenties en passies. Dag in dag uit gaan zij 100% voor het werkgeluk van anderen. Ze luisteren als de beste, houden je graag een spiegel voor en met praktische tools helpen ze iedereen weer op weg. Met plezier stomen ze je klaar voor een nieuwe werkkoers zodat je met een glimlach aan het werk kunt zijn én blijven.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE WERKCOACHES? ONTMOET ZE HIER >>

ERVARINGEN DEELNEMERS 

Ben jij nieuwsgierig wat andere deelnemers vonden van onze trajecten? We hebben veel enthousiaste mensen geholpen met hun plan voor de toekomst. Laat je inspireren!

Lees hier de ervaringen van deelnemers