MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK ZIJN ÉN BLIJVEN, DAT WIL JIJ TOCH OOK?

Werk je in de tandtechniek? Vermoedelijk breng je veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt. Dat je vol zelfvertrouwen aan de slag bent en werk doet waar je energie van krijgt en blijft krijgen.

Wil jij met plezier aan het werk blijven? Dan ben je hier op de juiste plek. Van harte welkom bij Werkprikkel! Wij helpen je graag met al je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan en jouw financiën. Het kost je niets. En, let maar op; het geeft je een positieve boost.

IN VIJF STAPPEN BLIJF JIJ MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK!

Speciaal voor de medewerkers in de tandtechniek hebben wij een programma op maat ontwikkeld voor alle fases in je loopbaan. Of je nu nadenkt over eerder stoppen met werken, minder werken of jezelf ontwikkelen. Met dit gratis programma ontdek jij waar je nu staat in je werk, hoe je je talent kunt inzetten en kunt blijven groeien in wat je doet. Maar ook leer je welke financiële ruimte je hebt om bepaalde toekomstplannen uit te voeren en wat de verschillende scenario’s kunnen zijn.

Wat staat je te wachten?

Samen met een loopbaancoach en een financieel adviseur ga jij aan de slag met een plan voor jouw toekomst. Helemaal op maat voor jou.

1

Na je inschrijving nemen wij contact met je op voor een korte intake en plannen we je eerste gesprek met de loopbaancoach in.

2

Tijd voor een eerste gesprek met je werkcoach. Op basis van dit gesprek adviseert jouw coach je 1 of meerdere online testen te doen.

3

Tijdens je afspraak met een financieel adviseur kijken jullie samen naar jouw situatie en wat je in de toekomst zou willen. Misschien wil je eerder stoppen met werken of minder werken? Dan ontdek je nu wat daarvoor nodig is en welke (financiële) ruimte je hebt.

4

Je ontvangt een gespreksverslag met jouw financiële foto en toekomstscenario’s.

5

Je hebt een afsluitend gesprek met je werkcoach. Samen maken jullie een persoonlijk actieplan.

ONZE COACHES

Je kunt rekenen op een team van ervaren en professionele coaches die jou persoonlijk begeleiden en helpen bij het ontdekken van jouw talenten, competenties en passies. Dag in dag uit gaan zij 100% voor het werkgeluk van anderen. Ze luisteren als de beste, houden je graag een spiegel voor en met praktische tools helpen ze iedereen weer op weg. Met plezier stomen ze je klaar voor een nieuwe werkkoers zodat je met een glimlach aan het werk kunt zijn én blijven.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE WERKCOACHES? ONTMOET ZE HIER >>

GRIP OP GELD

Iedereen staat wel eens stil bij zijn financiën. Of het nu gaat om je maandelijkse energierekening of onderhoud aan je huis. Ook wil je blijven doen wat je doet. Zoals vakantie vieren, eens een keer uit eten of naar de film. Misschien wil je wel eerder stoppen met werken, minder gaan werken om bij je (klein)kinderen te zijn of een huis kopen. Allemaal plannen, maar nog geen planning. Onze financiële coaches geven jou inzicht, tips en informatie waar je de rest van je leven wat aan hebt. Zo krijg jij grip op je inkomsten en uitgaven. En, maak jij de beste keuzes die passen bij jouw persoonlijke situatie.