DE EERSTE STAPPEN NAAR EEN FIJNE WERKTOEKOMST ZET JE HIER!

Hoogstwaarschijnlijk breng jij veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt en voldoende inkomen hebt om je leven in te richten zoals jij het graag wil. Maar ook dat je vol zelfvertrouwen aan de slag bent en werk doet waar je energie van krijgt en blijft krijgen. Werkplezier, inkomen en jouw privéleven zijn nauw met elkaar verbonden en bepalen welke stappen je wel of juist niet zet.

WERKPRIKKEL HELPT JE VERDER

Denk jij wel eens na over jouw werktoekomst? Dan ben je hier op de juiste plek. Van harte welkom bij Werkprikkel! Wij helpen je graag met al je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan en jouw financiën. Het kost je niets. En, let maar op; het geeft je een positieve boost.

GRATIS
LOOPBAANCOACHING

Wat wil je?
Waar ben je goed in?
Waar wil ik in groeien?

Samen met een van onze betrokken coaches ga je aan de slag. Je ontdekt tijdens een aantal gesprekken – ondersteund met online tests – waar je staat. Het geeft je inzicht in je kwaliteiten, wensen en wat je belangrijk vindt in je werk. Het traject sluit je af met een concreet plan voor jouw werktoekomst. Zo ben jij helemaal klaar voor morgen!

GRATIS INSCHRIJVEN

GRATIS
FINANCIEEL INZICHT

Welke loopbaankeuzes kun je maken?
Hoe krijg je meer grip op je financiën?
Wat zijn jouw mogelijkheden?

Onze financieel adviseurs kijken samen met jou hoe financieel fit je bent op basis van je inkomsten en (verwachte) uitgaven. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een specifieke ontwikkeling in je loopbaan. Je krijgt inzicht in verschillende scenario’s en wat de impact van een scenario is op jouw persoonlijke situatie. Handig voor nu én voor de toekomst.

GRATIS INSCHRIJVEN

Metalektro scholingsvoucher t.w.v. €1.500

Wist je dat je loopbaancoaching ook in kunt zetten om de Metalektro scholingsvoucher t.w.v. € 1.500 aan te vragen? Schrijf je nu in en vraag samen je coach je gratis ontwikkel- & scholingsvoucher Metalektro aan. Deze kun je gebruiken voor een opleiding, cursus of training naar keuze.  LEES MEER OVER DE SCHOLINGSVOUCHER >>

WIST JE DAT JE OOK BEIDE TRAJECTEN KUNT VOLGEN?

Onze tip: doe niet alles tegelijk, maar rond eerst een traject af. Weet je niet waar je het beste kunt beginnen?
Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder.

HOE WERKT HET?

1 Je meldt je gratis aan en vult je gegevens in.

2 Wij sturen je een bevestiging.

3 Wij kiezen de beste coach voor je uit. Die neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

4 Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving zodat je een aantal online tests kunt maken.

5 Samen met je coach ga jij aan de slag met jouw werktoekomst. Veel plezier!