OVER ONS

Welkom bij Werkprikkel, dé plek voor loopbaancoaching en hulp bij werkkeuzes. Wij begrijpen dat de arbeidsmarkt tegenwoordig veel van werkenden vraagt. Er wordt van hen verwacht dat ze zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkeling en loopbaan, flexibel zijn en meegaan met de technische ontwikkelingen. Het kan soms lastig zijn om de juiste keuzes te maken, en daarom staan onze coaches met plezier en professionaliteit klaar om jou te ondersteunen bij het maken van die keuzes.

Onze coaching biedt inzicht in jouw competenties, talenten en passend werk. Samen met jou kijken we naar wat je wilt en waar je energie van krijgt, zodat jij je leven kunt inrichten zoals jij dat voor je ziet. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we altijd kijken naar wat de kandidaat wil en zoekt. Onze coaches zijn hands-on en pragmatisch, en werken op maat om jou de beste ondersteuning te bieden.

Ook begrijpen we dat financieel inzicht ontzettend belangrijk is voor het maken van goede keuzes, zowel in het heden als in de toekomst. Wanneer je jouw financiële zaken op orde hebt en inzicht hebt in jouw inkomsten en uitgaven, kun je betere keuzes maken die passen bij jouw financiële situatie. Onze financiële coaches helpen je graag bij het bereiken van financiële rust en stabiliteit, zodat je met een gerust hart kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Bij Werkprikkel werken we samen met sociale partners en werkgevers om het aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de verschillende doelgroepen. Of je nu net begint met werken, toe bent aan een carrièreswitch of hulp nodig hebt bij het vinden van passend werk, onze coaches staan voor je klaar.

Onze missie is om mensen te helpen bij het vinden van werk waar ze vrolijk van worden en energie van krijgen. Dus neem gerust contact met ons op en ontdek wat Werkprikkel voor jou kan betekenen!