DE EERSTE STAPPEN NAAR EEN FIJNE WERKTOEKOMST ZET JE HIER!

Hoogstwaarschijnlijk breng jij veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt. Dat je dingen doet waar je energie van krijgt en blijft krijgen. Wil jij met plezier aan het werk blijven en val je onder de cao Zoetwaren? Dan ben je hier op de juiste plek. Van harte welkom! Wij helpen je graag met al je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling en je loopbaan. Het kost je niets. En, let maar op; het geeft je een positieve boost.

GEEFSMAAKAANJOUWTOEKOMST.NL & WERKPRIKKEL 

Werk jij bij een werkgever in de bakkerij- & zoetwarenindustrie? Speciaal voor jou hebben we een loopbaantraject ontwikkeld samen met de Vereniging voor Bakkerij en Zoetwaren (VBZ). Op het platform geefsmaakaanjouwtoekomst.nl vind je naast ons aanbod, nog meer leuke zaken die jou helpen na te denken over jouw werktoekomst. 

IN VIJF STAPPEN BLIJF JIJ MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK!

HOE WERKT HET?

 

1 INTAKE & KENNISMAKING MET JE WERKCOACH
Na jouw inschrijving word je gekoppeld aan een werkcoach en plannen jullie een intake. Hier kun je samen al even sparren wat je uit het traject wil halen.

2 ONLINE LOOPBAANSCAN
Je doet een online loopbaanscan die jou inzicht geeft in je kwaliteiten, eigenschappen en waarde op de arbeidsmarkt. Mooie input voor je eerste gesprek met je werkcoach.

3 COACHGESPREKKEN
Tijdens twee gesprekken kijk je samen met jouw coach naar de ingevulde online test en stellen jullie een realistisch plan van aanpak op. Tijdens de gesprekken met je werkcoach ontdek je waar je blij van wordt en wat je zou willen.

4 PERSOONLIJK RAPPORT
Je ontvangt een persoonlijk rapport.

5 NAZORG & EVALUATIE
Je hebt een actieplan voor jouw toekomst. Samen met je werkcoach rond je het traject af.

 

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN*

Jouw aanmelding verloopt via geefsmaakaanjouwtoekomst.nl. Ook daar staat ons loopbaanaanbod.