WEER MET EEN GLIMLACH AAN HET WERK. NU EN IN DE TOEKOMST!

Als je werkzaam bent in de metaalbewerking, sta je vast wel eens stil bij je eigen toekomst. De wereld verandert, en jouw werk ook. En of je nou als machinebankwerker, productieleider of op kantoor werkt, het is goed om je zelf regelmatig vragen over je werk te stellen. Doe ik nog werk dat bij me past? Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Hoe lang kan ik dit werk nog doen? Goed om hierbij af en toe stil te staan.

Via Werkprikkel kun je met deze vragen aan de slag samen met onze loopbaancoach Marjolijn. Het is leuk en leerzaam, en het kost je niets! Zo werk jij aan jouw toekomst vol werkgeluk. Schrijf je hieronder in!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING OP MAAT

Nieuwsgierig naar hoe jij en je werk ervoor staat? Zet de eerste stap en ga in gesprek met loopbaancoach Marjolijn. Samen met haar ontdek je waar je nu staat in je loopbaan en waar je naar toe wilt. Misschien wil je nadenken over ander type werk, wil je minder werken of een hele nieuwe kant in jezelf ontwikkelen? Door dit gratis coachingstraject kom je erachter.

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN

IN 5 STAPPEN WERK JIJ OOK AAN JE WERKGELUK

 

Samen met loopbaancoach Marjolijn ga jij aan de slag met een plan voor jouw toekomst. Helemaal op maat voor jou.

1

INTAKE & KENNISMAKING

Na jouw inschrijving neemt Marjolijn contact met je op en plannen jullie een intakegesprek met elkaar. In het gesprek kun je samen al even sparren wat je uit het traject wil halen. Ook krijg je een uitnodiging een aantal online testen te maken in de leeromgeving.

2

ONLINE TESTEN

Je doet een aantal online testen die jou inzicht geeft in je kwaliteiten, eigenschappen en waarde op de arbeidsmarkt. Mooie input voor je eerste gesprek.

3

COACHGESPREK

In deze sessie kijk je samen met Marjolijn naar de ingevulde online test(en) en stellen jullie een realistisch plan van aanpak op. Tijdens dit gesprek ontdek je waar je blij van wordt, wat je zou willen en hoe je dit om kunt zetten naar een plan voor de toekomst.

4

TERUGKOPPELING & COACHGESPREK

Je bespreekt de stappen die je wilt zetten en welke concrete acties je kunt nemen op basis van jouw eerder verkregen inzicht.

5

EVALUATIE

Je kunt aan de slag met je eigen toekomst. Graag vernemen we hoe je het traject hebt ervaren.

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN

OOM scholingsvoucher t.w.v. €1.000

Wist je dat je via dit coachingstraject de OOM scholingsvoucher kunt aanvragen? Ze zijn beperkt beschikbaar en kun je gebruiken om een training, cursus of opleiding naar keuze te volgen. Samen met Marjolijn kun je bepalen wat voor jou passend is
LEES MEER OVER DE OOM SCHOLINGSVOUCHER >>

OVER LOOPBAANCOACH MARJOLIJN

Coach Marjolijn van Beek gaat jou persoonlijk begeleiden en helpen bij het ontdekken van jouw talenten, competenties en passies. Net als al onze andere Werkprikkel coaches gaat zij 100% voor het werkgeluk van medewerkers.

"Mijn doel? Groei en ontwikkeling met als resultaat dat meer mensen gaan doen waar ze écht gelukkig van worden"

NIEUWSGIERIG NAAR MARJOLIJN? LEES HIER MEER >>

HOE WERKT HET?

1 Je meldt je gratis aan en vult je gegevens in.

2 Wij sturen je een bevestiging.

3 Loopbaancoach Marjolijn neemt zo snel mogelijk contact met je op. Jullie maken een eerste afspraak.

4 Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving zodat je een aantal online tests kunt maken.

5 Samen met Marjolijn ga jij aan de slag met jouw werktoekomst en werkgeluk. Veel plezier.

 

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN